Varenummer 11-7560

Holmris Cabale Hæve Sænkebord

Før DKK 9.175,00
DKK 5.780,25
Spar DKK 3.394,75

Cabale Hæve sænkebord fra danske Holmris er et arbejdsbord i smukt og stilrent design. Bordet er producet på Holmris' egen fabrik i Bjerringbro og designet af ægteparret Hans og Lise Isbrand.

Cabale er et unikt bord, som er perfekt til dig, som ønsker at adskille din arbejdsplads fra den mere traditionelle kontorindretning. Med Cabale bordet har du mulighed for vælge mellem 2 standardfarver på stellet, henholdsvis sort og hvid, men du kan også vælge mellem alle regnbuens farver, samt i smukke træsorter, hvilket giver bordet et mere naturligt og varmt udtryk.

Højdereguleringen går fra 65-130 cm., hvilket giver dig det nødvendige højdeinterval for at kunne skabe en ergonomisk arbejdsplads.

Bordpladen fås i bredden 140, 160 eller 180 cm. og 80 cm. i dybden. Bordpladen leveres med en lige kant og fås i overfladerne bøgefinér, ahorn finér, sort laminat, hvid laminat og sort linoleum. Dertil kan du også vælge den nyeste bordoverflade, som vi producerer hos Holmris, nemlig Resistant. Denne overflade har en laserkant, hvilket betyder, at man ikke kan se samlingen af overfladen og kantlisten. Dette giver bordpladen et rigtig flot og rent finish. Du kan vælge Resistant overfladen i hvid, lysegrå eller egetræ.

Har du særlige ønsker til materiale- og farvevalg til det smukke Cabale bord, er du velkommen til at kontakte os.

Bordet kan bære op til 130 kg. Kabelbakker kan bestilles herunder under "Relaterede Varer". Bordet kan dog ikke bære en bordskærm.