Kundeservice

Kontakt os

Selvom vi har valgt at placere vores showroom på nettet, så kan du altid få personlig kontakt hos Holmrisonline. Har du spørgsmål til vores produkter, din ordre, brug for hjælp til at sammensætte dit møbel, søger et godt tilbud eller et gratis løsningsforslag, så kan du altid få fat i os.

Du kan ringe til os på tlf. 40 44 47 47, skrive en mail på info@holmrisonline.dk eller gøre brug af chatten, som du ser nederst i højre hjørne. Hvis vi ikke lige sidder ved tasterne, kan du altid lægge en besked via chatten. Vi forsøger at svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest 24 timer efter, du har henvendt dig til os.

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag: Kl. 8-17.

plus

Når du ringer til os, vil du oftest få Reidar i røret. Reidar har været i møbelbranchen i 30 år, hvor han har solgt møbler til virksomheder, store som små, det offentlige og undervisningssektoren. Reidar har en stor viden omkring vores produkter og er altid klar til at give dig kvalificeret rådgivning i forbindelse med indretningen.

plus

Hvis Reidar er på kundebesøg eller taler med en anden kunde, så tager Line telefonen. Line har en kandidat i virksomhedskommunikation og arbejder primært med webshoppen. Line har også en stor viden omkring produkterne, både gennem arbejdet med webshoppen, men også rent praktisk, da hun i starten rejste landet rundt med Reidar og monterede møbler.

Så uanset hvem du får fat i, så skal vi nok gøre vores bedste for at finde den rette løsning til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.